Cvičení břicha

01.10.2013 11:15
Břišní cvičení jsou užitečné pro budování břišní svaly. To je užitečné pro zlepšení výkonu při určitých sportech, bolesti zad, a odolávat břišní dopady (např., přičemž údery). Podle studie 2011, se pro posilování břišních svalů cvičení známo, že zvyšuje sílu a vytrvalost břišních svalů.
 
To bylo velmi sporné, zda břišní cvičení, žádný vliv na snížení na abdominálního tuku. V roce 2011 studie zjistila, že břišní cvičení nesnižuje břišní tuk, dosažení, že deficit energetický výdej a příjem kalorií musí být vytvořeny, břišní cvičení samy o sobě nestačí ke snížení břišní tuk a obvod břicha. Časný. výsledky z roku 2006, studie zjistila, že chůze cvičení (ne břišní cvičení specificky) snižuje velikost podkožních tukových buněk břišní, velikost buňky předpovídá, diabetes mellitus 2. typu podle předního autora. Mírné cvičení snižuje velikost buněk asi o 18%, u 45 obézních žen ve věku nad 20-ti týdenní období;. Dietou neprokázalo, že by vliv na velikost buněk. Cviky na břicho jsou důležité.
 
Břišní svaly mají mnoho důležitých funkcí, včetně dýchání, kašlání, kýchání a a udržování držení těla a řeč v počtu druhů (Iscoe, 1998).Přední břišní stěna se skládá ze čtyř svalů-rectus abdominis sval, vnější a vnitřní šikmé a transversus abdominis. "The dvěma vnitřními svaly, vnitřní šikmé a příčné abdominis, reagovat na zvýšení chemické nebo objem-související disk než dvěma externími svalů, rectus abdominis a vnější šikmé, základem pro tuto diferenciální citlivosti je neznámá "(Iscoe, 1998).
 
Příklad cvičení:
 
Sedněte si na okraj lavice. Uchopte okraj podložky a opřít se lehce rozšiřuje své nohy dolů a pryč a udržet paty 4-6 palce od podlahy. Pokrčte kolena a pomalu zvedněte nohy k hrudníku. Současně, předklonit se horní části těla, což váš hrudník přiblížit vaše stehna. Vraťte se do výchozí polohy. Proveďte tři sady 12 opakování.
 
Toto cvičení se zaměřuje břišáky jak horní břišní svaly a šikmé. Lež s pokrčenými koleny a chodidla na podlaze a držet činku oběma rukama o pravé rameno. Curl trup nahoru a otočte doleva. Snižte si, ukončit set na té straně, přepněte směry a opakujte, držet činku vedle vaší levé rameno. Proveďte tři sady osmi opakováních na každou stranu.
 
Pro více informací a další cvičení, klikněte sem.